Wat bij ongeval?

De uitgebreide procedure bij voetbalblessures en -ongevallen hebben alle jeugdspelers en hun ouders in een nieuwsbrief ontvangen. Indien jullie de nieuwsbrief niet meer vinden, graag een seintje naar luc.joye@ksvroeselare.be. Hieronder volgt een korte samenvatting en een link naar de nodige documenten.

Contactpersoon ongevallen:

Jozef Joye, Heropbouwstraat 151, 8800 Roeselare, 051/20 59 10 of jozef.joye@ksvroeselare.be

Je bent in die mate geblesseerd dat je naar de dokter moet en het ongeval / de blessure moet aangeven aan de verzekering. Wat doe je?

1) Je laat de behandelende geneesheer het medisch getuigschrift nauwkeurig invullen.

2) Je vult zelf het ‘ inlichtingenformulier ongeval’ zo nauwkeurig mogelijk in.

3) Je bezorgt het ‘medisch getuigschrift’, het ‘inlichtingenformulier ongeval’ en een kleefbriefje van de ziekteverzekering (kleef dit niet op de formulieren!) zo vlug mogelijk aan Jozef Joye.

4) Je ontvangt een ‘getuigschrift van herneming voetbal‘ (geel blad) en betaalt en spaart ondertussen alle rekeningen en briefjes.

5) Bij het einde van de blessure laat je de behandelende geneesheer het ‘getuigschrift van herneming voetbal’ invullen. Vanaf dan mag je weer spelen, ook al is dat briefje dan nog niet in Brussel.

6) Je gaat naar het ziekenfonds voor de mogelijke terugbetalingen en vraagt daar een ‘attest van tussenkomst’.

7) Je bezorgt het ‘getuigschrift van herneming voetbal’, ‘het attest van tussenkomst’ en eventuele andere rekeningen aan Jozef Joye. KSVR stuurt dan alles naar Brussel.
8) De tussenkomst van de verzekering (- 10,50 euro vrijstelling) wordt door KSVR op je rekening gestort.