Keeperacademie

Keeperacademie 2015-2016

keeperacademieOok in het seizoen 2015-2016 organiseert KSV Roeselare opnieuw zijn keeperacademie. Via 25 professionele trainingen, gespreid over een volledig seizoen, kunnen de jonge doelmannen tussen 6 en 16 jaar de kneepjes van het vak nog beter onder de knie krijgen.

Alle trainingen staan onder leiding van Virgil De Windt en zijn team en staan open voor doelmannen van alle clubs. Op zondag 30 augustus 2015 is er van 9u30 tot 11u een gratis proeftraining. Alle geïnteresseerden zijn er hartelijk welkom, om 9.00 uur in de kleedkamers van het jeugdcomplex.

Het officiële startschot van de keeperacademie wordt één week later gegeven op zondag  6 september. De trainingen vinden telkens plaats op zondagvoormiddag van 9u30 tot 11u. Bij voldoende interesse van keepers die op zondagvoormiddag competitie moeten spelen, kijken we voor die groep uit naar een oplossing!

Inschrijven

Inschrijven voor de keeperacademie kan via het formulier hieronder. De inschrijving is geldig na overschrijving van het correcte bedrag.

De keeperacademie kost:

  • 250 euro voor jeugdkeepers van KSV Roeselare
  • 300 euro voor andere jeugdkeepers

In ruil krijg je:

  • 25 professionele trainingen op zondagochtend (aanwezig zijn om 9 uur, training vanaf 9.30 uur), door gediplomeerde keepertrainers en ervaren (ex-)doelmannen.
  • verzekering

Alle inlichtingen:

Inschrijvingsformulier keeperacademie 2015-2016

De velden naam en e-mail zijn standaard ingevuld, maar kunnen zonder problemen vervangen worden.