Laatste fotosessie

Nu woensdag, 4 maart 2015, voorzien we op het jeugdcomplex om 18u00 een LAATSTE fotosessie voor alle spelers/trainers/afgevaardigden/medewerkers die niet aanwezig konden zijn op eerdere fotosessies. Na woensdag zullen er geen foto’s meer genomen worden en wordt alles doorgestuurd om te verwerken.

Afgelasting provinciale/gewestelijke jeugd

WEST-VLAANDEREN
VOETBAL
26/02/2015 – 02/03/2015
Het Provinciaal Comité van West-Vlaanderen heeft beslist om tijdens de periode van 27 februari 2015 tot en met 2 maart 2015 over te gaan tot een algemene afgelasting van :

Reserven en Jeugd
Bedrijfsvoetbal
G-voetbal

Tornooien in zaal mogen doorgaan.
Aangekondigde vriendschappelijke wedstrijden op synthetisch terrein worden wel toegestaan.

Nationaal gaat verlopig wel nog door.

Geslaagde eerste fotoshoot

fotoshootDankzij een prima organisatie is de eerste fotoshoot voor het stickerboek heel vlot verlopen. In een tijdsspanne van twee en een half uur passeerden op het G-voetbal, de Keeperacademie, de U13 en de U16 na alle ploegen de revue voor een ploegfoto en individuele foto’s.

Daarom ook een woord van dank aan alle medewerkers, trainers, afgevaardigden, spelers en ouders, die door hun hun inzet en stipte naleving van de afspraken het geheel vlekkeloos lieten verlopen.

Zes KSVR-teams in kwartfinales Jeugdcup Het Nieuwsblad!

Zoals steeds doen de KSVR-jongeren het prima in de Jeugdcup Het Nieuwsblad. Enkel de U10 B en de U13 B zijn al uitgeschakeld, de zes andere deelnemende teams staan allemaal in de kwartfinales, die in heen- en terugwedstrijden gespeeld worden. De U10 A neemt het op tegen FC Izegem, de U11 en U13 A tegen RC Waregem, de U12 tegen VV Coxyde, de U15 tegen SC Wielsbeke en de U17 tegen VK Avelgem. Duimen maar!

Supporterslunch KSV Roeselare – SC Eendracht Aalst (28 februari)

Op zaterdag 28 februari organiseert KSVR ter gelegenheid van de thuiswedstrijd tegen E. Aalst opnieuw een supporterslunch. Op het menu dit keer steak-à-volonté (of frikandellen voor de kinderen) met frietjes en rauwkost voor slechts 15 euro per persoon (10 euro voor wie de frikandellen kiest). Dit vanaf 18 uur op de tweede verdieping van het businessgebouw.

Misschien een ideetje om eens met de volledige jeugdploeg te komen smullen? Klik hier voor alle info.

Sportief nieuws

Net als de voorbije seizoenen is KSVR Jeugd ook volop actief in de verschillende Bekers van België. Een beknopt overzicht:

  • De U17 plaatste zich voor de kwartfinales na een 1-4-zege op RC Waregem
  • De U13 won met 8-1 van KSC Blankenberge en mag zich zo ook kwartfinales noemen
  • Op 4 maart speelt de U11 de 1/8 finale tegen Seraing United
  • Op 18 maart reist de U15 naar KV Oostende voor de 1/8 finale

Wordt vervolgd!