KSVR Jeugd top in nationale reeksen

???????????????????????????????Na het behalen van de hoogst mogelijke onderscheiding in de Double Foot Pass labeling mag de jeugd van KSV Roeselare nu ook prijken met een mooie tweede plaats in het overkoepelend klassement van de nationale A-jeugdreeksen.

Dit klassement wordt jaarlijks opgemaakt door de uitslagen van alle jeugdploegen (u12-u19) samen te tellen. Ook vorig seizoen eindigde KSVR op de 2e plaats. Als we alleen kijken naar het aantal kampioenenploegen staat KSVR zelfs op de eerste plaats met 3 kampioenenploegen (Tubeke en Brussels hebben er 2).

Dat ‘winnen ‘niet ten koste van alles moet bij de jeugd is overduidelijk, maar deze uitslagen wijzen er   toch ook op dat, ondanks de jaarlijkse uittocht van een aantal van onze betere spelers naar de eliteclubs, we er toch nog in slagen om ons niveau op peil te houden. Dit toont ook aan dat we niet alleen met onze betere spelers werken maar ook met AL onze spelers. Alleen door met iedereen op een zo hoog mogelijk niveau te werken kan men die mooie resultaten in de tijd behouden.

Ook nog even meegeven dat in hetzelfde klassement in elite Anderlecht afgetekend op 1 staat (5 titels op 8 mogelijk), terwijl KV Kortrijk het rijtje sluit.

Klassement nationale A-reeksen 2012-2013 :

1 Tubeke

2. KSV Roeselare

3. Brussels

4. Moeskroen

5.  Diegem

6. Oudenaarde

7. Aalst

8. Woluwe

9. Dender

10. Zaventem

11. Deinze

12 Union

13. Wetteren

14. Overijse

15. Schaerbeek

16. Harelbeke