Infomoment voor ouders

Dagelijks is er heel wat beweging op en rond de voetbalvelden van Schiervelde. Vele medewerkers en trainers zijn dagelijks in de weer om alle spelers, van de eerste ploeg tot de allerkleinsten, een zo goed mogelijke omkadering te geven om ze te laten openbloeien op de grasmat.

Het huidige seizoen ging van start in een volledig hertekende structuur. De bedoeling van alles in één geheel te gieten is om nog meer betrokkenheid te creëren in alle richtingen om het eenheidsgevoel, zowel intern als naar buiten toe, te versterken. Ook binnen de jeugdopleiding streven we naar een vlotte, open en voortdurende communicatie.

In die lijn nodigen we jullie, als ouder, graag uit op een infomoment waarbij we graag verder toelichting willen geven over de werking van de jeugdopleiding binnen KSV Roeselare, met aanwezigheid van het dagelijks bestuur. Dit infomoment gaat door op:

ONDERBOUW: dinsdag 23 september van 18u00 tot 19u00

BOVENBOUW: dinsdag 23 september van 19u30 tot 20u30

Dit infomoment zal dus ongeveer een uur duren en gaat door in de Lounge134, het derde verdiep van het businessgebouw.

Graag vragen wij alvast om organisatorische redenen jullie aanwezigheid te bevestigen via infomomentjeugd@ksvroeselare.be.

Voor de agenda!

Naast de trainingen en wedstrijden staan bij KSVR Jeugd regelmatig ook andere activiteiten op het programma. Hier een klein overzicht:

  • Vrijdag 10 oktober: 2e pizza-avond, met wedstrijd België – Andorra op groot scherm
  • Vrijdag 31 oktober: mosselavond, met party
  • Zaterdag 1 november: mosselavond
  • Zondag 30 november: de Sint komt voor de kleinsten
  • Zaterdag 27 december: nieuwjaarsparty

KSVR Jeugd wint Super League

superleagueVorige weekend vond de Super League plaats, een groot jeugdtornooi tussen 8 West- en Oost-Vlaamse Clubs voor U10 tot en met U17. Dankzij tornooizeges van de U13 en de U16 maar ook uitstekende prestaties van de andere teams werd KSVR . Een mooie prestatie om straks de competitie aan te vatten alleszins!

Kledijpakketten jeugdspelers

De kledijpakketten voor de jeugdspelers kunnen nog niet afgehaald worden in SportLine. De aanwezige kledij van Joma in de KSVR-corner dienen als pasmaten zodat iedereen de juiste bestelling kan doorgeven.

Wanneer de kledijpakketten beschikbaar zijn, zal dit gecommuniceerd worden via de website en via een extra nieuwsbrief.

Jeugdscheidsrechters gezocht

Doordat meer en meer jeugdploegen 8 tegen 8 of 5 tegen 5 spelen zijn er ook steeds meer eigen scheidsrechters nodig. KSVR Jeugd is dus nog op zoek naar een aantal mensen die willen optreden als scheidsrechter bij die jeugdwedtrijden 8 tegen 8 of 5 tegen 5. Dit altijd bij thuiswedstrijden. Wie een wedstrijd fluit, krijgt bovendien een gratis ticket voor de volgende thuiswedstrijd van het eerste elftal. Interesse? Graag een mailtje naar tvjo@ksvroeselare.be.