Dank u wel!

De goeie prestaties van het eerste elftal en de organisatie van Super Sunday lokten gisteren net geen 4000 toeschouwers naar Schiervelde, wat toch al een heel tijdje geleden is. De jeugdspelers en hun ouders tekenden massaal present, waarbij we langs deze weg dan ook alle aanwezigen willen bedanken voor hun aanwezigheid en steun.

Via deze link kan je alvast de foto’s en de beelden van de jeugdvoorstelling terugvinden.

FootFestival op 2 november 2014

Komende zondag is er voor het eerste een FootFestival op Schiervelde. Dit is een tornooi in samenwerking met Club Brugge voor de spelers van geboortejaar 2009 (U6). De spelers zullen het tegen elkaar opnemen in wedstrijdjes waarin er met 2 tegen 2 gespeeld wordt. Deelnemende ploegen zijn KSV Roeselare, Club Brugge, Torhout KM, SK Maldegem, KVK Westhoek en KMSK Deinze en KFC Izegem.

Wie onze jonge voetballertjes wil aanmoedigen is zeker welkom komende zondag op het jeugdcomplex. Het tornooi gaat door van 10u tot 12u.footfestival

Kledij

Nadat de bestelling van Joma twee weken terug is aangekomen hebben we alles in het werk gesteld om zo vlug mogelijk de nodige bedrukkingen te doen en de pakketten samen stellen.

Vanaf morgen (zaterdag 18 oktober 2014) mogen de spelers die tijdig hun bestelling hebben gedaan, hun kledij gaan afhalen bij SportLine (Koestraat / Rijksweg ) te Rumbeke. Op vertoon van hun abonnement kunnen ze hun pakket verkrijgen (en vergeet alvast jullie waardebon niet!).

Voorstelling jeugdteams op 26 oktober 2014

Op zondagmiddag 26 oktober 2014 speelt het eerste elftal op Schiervelde tegen Royal Antwerp FC. Deze affiche staat steeds garant voor heel wat toeschouwers en een uitstekende sfeer. Deze wedstrijd wordt rechtstreeks uitgezonden op Proximus 11 en kan dus reken op heel wat aandacht van de pers, ook op Stadion (VTM) de zondagavond.

Deze wedstrijd tegen stamnummer 1 is dus de ideale gelegenheid om ook onze jeugdteams aan het publiek voor te stellen. Gelieve dus deze datum alvast vrij te houden.

roeselareantwerp

 

 

 

Infomoment voor ouders

Dagelijks is er heel wat beweging op en rond de voetbalvelden van Schiervelde. Vele medewerkers en trainers zijn dagelijks in de weer om alle spelers, van de eerste ploeg tot de allerkleinsten, een zo goed mogelijke omkadering te geven om ze te laten openbloeien op de grasmat.

Het huidige seizoen ging van start in een volledig hertekende structuur. De bedoeling van alles in één geheel te gieten is om nog meer betrokkenheid te creëren in alle richtingen om het eenheidsgevoel, zowel intern als naar buiten toe, te versterken. Ook binnen de jeugdopleiding streven we naar een vlotte, open en voortdurende communicatie.

In die lijn nodigen we jullie, als ouder, graag uit op een infomoment waarbij we graag verder toelichting willen geven over de werking van de jeugdopleiding binnen KSV Roeselare, met aanwezigheid van het dagelijks bestuur. Dit infomoment gaat door op:

ONDERBOUW: dinsdag 23 september van 18u00 tot 19u00

BOVENBOUW: dinsdag 23 september van 19u30 tot 20u30

Dit infomoment zal dus ongeveer een uur duren en gaat door in de Lounge134, het derde verdiep van het businessgebouw.

Graag vragen wij alvast om organisatorische redenen jullie aanwezigheid te bevestigen via infomomentjeugd@ksvroeselare.be.

Voor de agenda!

Naast de trainingen en wedstrijden staan bij KSVR Jeugd regelmatig ook andere activiteiten op het programma. Hier een klein overzicht:

  • Vrijdag 10 oktober: 2e pizza-avond, met wedstrijd België – Andorra op groot scherm
  • Vrijdag 31 oktober: mosselavond, met party
  • Zaterdag 1 november: mosselavond
  • Zondag 30 november: de Sint komt voor de kleinsten
  • Zaterdag 27 december: nieuwjaarsparty