Nationale jeugdkalenders online

Het heeft een tijdje geduurd, en het document beslaat maar liefst 248 bladzijden, maar daarin kun je na enig gepuzzel de kalenders van alle nationale jeugdploegen terugvinden. Opmerkelijkste vernieuwing is dat U11, U12, U13 en U14 niet langer in twee reeksen van 9 ploegen maar net als U15, U16, U17 en U19 in één nationale reeks spelen die dezelfde is als voor eerste elftal en beloften. U8, U9 en U10 spelen wel in twee reeksen van negen ploegen.

Pas je kledij in Sportline

Wie twijfelt over de correcte kledijmaat kan steeds in Sportline terecht om de KSVR-kledij te passen. Op de eerste verdieping van Sportline is daarvoor een speciale stand voorzien! Neem best je catalogus mee, zodat je meteen de juiste maat kunt aankruisen. Eenmaal de catalogus helemaal ingevuld mag  je hem aan de trainer afgeven. Hij zorgt er dan voor dat alles in het secretariaat terechtkomt.

Correcte kledijcatalogus nu online

Het leken vorige week wel batjes of solden, maar helaas moeten die nu plaatsmaken voor de realiteit. Voor de nieuwe kledijcatalogus kreeg KSVR immers eerst verkeerde (te lage) prijzen door, zodat iedereen op de infodag ook een verkeerde catalogus meekreeg. De enige echte correcte catalogus die gebruikt mag worden voor de bestellingen is hier te vinden.

Onze excuses alvast voor de ontstane verwarring. Voor alle info over de kledijpakketten: zie nieuwsbrief 2 en 3 of contacteer ann.van.poucke@ksvroeselare.be.

Schrijf nu in voor Jeugdvoetbalweek en Keeperacademie

Van maandag 28 juli tot en met vrijdag 1 augustus vindt de 25e Roeselaarse Jeugdvoetbalweek plaats. Deze jubileumeditie telt nu al bijna 200 inschrijvingen, maar er is nog plaats. Klik hier voor alle inlichtingen en een inschrijvingsformulier.

Op zondag 31 augustus dan – na een gratis testtraining op zondag 24 augustus – gaat het nieuwe seizoen van de Keeperacademie van start. De nieuwe doelmannentrainer Virgil De Windt heeft nu de sportieve leiding in handen en staat met zijn team garant voor 25 kwalitatieve trainingen die elke jonge doelman beter moeten maken. Kom alvast naar de gratis proeftraining op 24 augustus! Klik hier voor alle inlichtingen en een inschrijvingsformulier.

Jeugdwerking 2014-2015

Niettegenstaande het vorige seizoen nog maar net voorbij is, wordt er achter de schermen al hard gewerkt richting het volgende seizoen. De onderstaande pijlers zullen de basis vormen van de nieuwe structuur. De hoofdverantwoordelijken per categorie werden ook al ingevuld. Het algemeen aanspreekpunt is de voorzitter Yves Olivier.

  • Administratie & dagelijkse werking (Johan Plancke)
  • Financieel (Johan Plancke)
  • Sportief (Tom Colpaert & Johan Plancke)
  • Evenementen (Hans Soenen & Patrick Debusschere)
  • Commercieel (Evert Stroobant)
  • Communicatie (Evert Stroobant)

In de komende weken zal de structuur verder uitgediept worden om het seizoen 2014-2015 in optimale omstandigheden van start te laten gaan.